İpekyolu Anaokulu
TEPEBAŞI MAH. HASTANE CAD. NO 38/2 KIZILTEPE / MARDİN
05052208155

VİZYON

İpekyolu Anaokulu olarak; çocukların Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, evresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı ve kültürel çeşitlilik ,içinde hoşgörülü bireyler olarak olarak yetişmelerine fırsat tanıyan, Okul Öncesi Eğitim Alanında Örnek ve Öncü Olan Bir Okul Olmaktır.

MİSYON

Değişen ve gelişen dünya toplumları içinde ülkemizin okul öncesi eğitimde layık olduğu yere gelebilmesi için; eğitim ve yönetim alanındaki her türlü değişim ve yeniliği takip eden, uygulayan, tüm gelişim alanlarında olumlu davranışlar geliştiren çocuklar yetiştirmek adına iyi bir eğitim kadrosu ile bilimin bize sunduğu teknolojik ürünlerden yararlanarak 21. yy´a yakışan örnek bir okul öncesi eğitim kurumu olmak.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ